biztonsági ajtó hő és hang szigetelő tulajdonsága Biztonsági ajtó gyártás, beépítés egyedi és szabvány méretben, szín választási lehetőséggel, üvegezett kivitelben is, fúrás, törés, savazás ellen védett zárszerkezettel

szigetelések - biztonsági ajtó

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

szigetelések

ajtó tulajdonságok

Az SD-1-es bejárati biztonsági ajtók magas hőszigetelő képességgel rendelkező ajtólapokkal készülnek. Termékeink közt nem különböztetünk meg kültéri, beltéri, ill. egyéb csoportot a szigetelések szempontjából. A legalacsonyabb árfekvésű biztonsági ajtó is nagy szigetelő képességgel rendelkezik. Fontos tudni: az egyszerűbb hőszigetelési eljárások az építőiparban (ilyen az ajtógyártás is) egyben hangszigetelés is. Ezek ismeretében nem célszerű például egy fűtött lépcsőházi biztonsági bejárati ajtóból "kispórolni" a szigetelőanyagot, mert lehet, hogy hőszigetelésre ilyen esetben nincs szükség, de a lépcsőházból beszűrődő zajokat célszerű kizárni. Minden ajtónk hő- és hangszigetelt.
Említést érdemel a korszerű nyílászáróknál a huzat- vagy légszigetelés. Azon épületekben, ahol nincs kiépített mesterséges géppel történő szellőztetés, ide értve nemcsak a használt levegő elszívását, hanem a friss levegő utánpótlását is. Sok esetben problémát okoz az új technológiával gyártott műanyag nyílászárók nagyfokú huzatszigetelő képessége. A nyílászárók cseréje után a lakásokban jelentkező dohosodás, penészesedés, ill. ismeretlen eredetű szagok megjelenése, amelyek sok esetben a szomszéd lakásból kerülnek át, pl. panel épültek esetében a konnektorokon keresztűl vagy a meglévő panelréseken keresztűl.
Az SD-1-e bejárati biztonsági ajtónál a gondos tervezésből eredően biztosított a lakások légcseréje. A hagyományos építésű régi típusú fa ajtókhoz képest, amelyek még nem rendelkeztek gumiszigeteléssel, az általunk gyártott biztonsági ajtó számításaink szerint, ill. gyakorlati tapasztalatok alapján 80%-kal kevesebb levegőt enged át. A fennnmaradó 20%-nyi légáramlás elegendő a szükséges légcseréhez, és ez nagymértékben befolyásolja a fűtésköltségek csökkenését is.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz