érvelés az SD-01 biztonsági ajtó megvásárlása melett Biztonsági ajtó gyártás, beépítés egyedi és szabvány méretben, szín választási lehetőséggel, üvegezett kivitelben is, fúrás, törés, savazás ellen védett zárszerkezettel

pont jó! - biztonsági ajtó

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

pont jó!

Válassza a mi termékünket mert igy nem kell szembesülni negatív tapasztalatokkal. Ebből az egyik leggyakoribb felvetést említeném:

garanciális javítás

Az esetleges  garanciális problémák kijavításánál sok esetben egymást okolja a biztonsági ajtó gyártója vagy a kereskedő illetve a beszerelést végző cég. Mondván hogy a kialakult hiba a másik fél mulasztásából ered, a biztonsági ajtó tulajdonosa ezt a helyzetet kénytelen elszenvedi, megoldást nem minden esetben ajánlanak. A biztonsági ajtók gyártási hibái valamint a beépítésből eredő hibák kijavítása speciális  feledat, erre a munkára csak megfelelő felkészültséggel és eszközzel rendelkező kivitelező alkalmas. Sok esetben ezért nehéz a garancia érvényesítése, illetve az utólag felmerült hibák kijavítása.

A fentiek alapján, célszerü a következő helyről biztonsági ajtót vásárólni :

Hazai biztonsági ajtó gyártótól (nem kereskedőtől)  aki vállalja a biztonsági ajtó beépítését is, igy elkerülhetők az említett garanciális problémák. Ne feledje: a gyártó ismeri a legjobban a termékét! Bármilyen kérdés vagy nehézség merül fel , első kézből kaphat válasz illetve megoldást.

Az SD 1-es biztonsági ajtóhoz gyártói  műbizonylat is jár ( a tanusítvány gombra kattintva  erről részlesebben olvashat).


Termékeink: itt

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz