biztonsági ajtó szerkezeti leírása Biztonsági ajtó gyártás, beépítés egyedi és szabvány méretben, szín választási lehetőséggel, üvegezett kivitelben is, fúrás, törés, savazás ellen védett zárszerkezettel

szerkezet - biztonsági ajtó

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

szerkezet

ajtó tulajdonságok

A biztonsági ajtók teljes tok és szárny szerkezete 2 mm vastag acéllemez zártszelvényből készül, fontos megemlíteni a tok szerkezet zárt profilját mivel a piacon bőséges kínálat van biztonsági ajtókból, amelyek tokszerkezete nyitott szelvényű. Az általunk készített biztonsági ajtók tokszerkezete a fent említett módon zártszelvényből készül. Ezzel az ejárással gyártott biztonsági ajtóelemek lényegesen magasabb mechanikai ellenálló képességge rendelkeznek, ezáltal erősen megnehezítík egy esetleges betörés kísérletét.


Az acél szerkezetű biztonsági ajtószárny felépítése szintén 2 mm vastag acéllemez zártszelvén. Az ajtólap belsejében kívülről nem látható módon 12mm vastag acél rúd rács szerkezet található, annak érdekében hogy egy esetleges frontlemez rongálás miatt az ajtó nagy ellenállást tanusítson a betörési kísérletekkel szemben.


Biztonsági ajtónk zárszerkezete körül további 5mm vastag páncél borítás található, erre azért van sükség hogy nagy erővel védje a biztonsági ajtók egyik legfontosabb alkatrészét a zárbetétet. A biztonsági ajtónkon a zárbetét védelméről még további 2 mechanikus akatrész gondosokodik. Az egyik alkatrész a biztonsági pajzs, a másik az úgynevezett fúrásvédő gyűrű. Álltalunk fontosnak ítélt alkatrészről van szó mivel a betörések és azok kíséreteinek túlnyomó többségében a zárbetét támadásával törtnénik.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz